Кадър Angela GeorgeБлагородна инициатива е замислил любимец от екрана. Джордж Клуни

...
Кадър Angela GeorgeБлагородна инициатива е замислил любимец от екрана. Джордж Клуни
Коментари Харесай

Джордж Клуни ще обучава деца от бедни семейства

Кадър Angela George

Благородна самодейност е замислил любим от екрана. Джордж Клуни отваря школа, в която младежи от небогати фамилии ще се учат на кинематография, осветяване, образни резултати и други тънкости от филмовата промишленост, оповестяват международни организации, представени от.

Освен Клуни в плана, който е взаимен с просветителните институции в Лос Анджелис, ще вземат участие и Кери Уошингтън и Дон Чийдъл. Школата би трябвало да отвори порти през 2022 година

" Нашата цел е да покажем по-добре разнообразието в страната ни ", се споделя в изказване на Джордж Клуни.

" Това значи да създадем учебни стратегии, в които младежите да получат знания за снимането с камера, монтаж, образни и звукови резултати - за всички благоприятни условия, които може да им предложи кариера в киноиндустрията ", добавя холивудската звезда.

Школата ще се намира в квартал на Лос Анджелис, обитаем най-вече с латиноамериканци. Преподавателите ще имат достъп до експерти от киноиндустрията, а учениците ще могат да се включват в разнообразни университетски стратегии и стажове.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР